دانستن نکات خانه داری به شما کمک میکند که باسلیقه باشید و به عنوان یک بانو، منزل را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنید پس با نکته های جالب خانه داری با ما همراه باشید:
>> برای اینکه قورمه سبزی خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد اواسط پخت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.
>> برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود و بدون دردسر جدا شود بعد از کباب شدن، آن ها را چند دقیقه درون کیسه پلاستیکی قراردهید. خواهید دید که بدون آسیب دیدن گوشت بادمجان خیلی راحت می توانید پوست آن را جدا کنید.
>> برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد در اواخر پخت یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ اضافه کنید.
>> برای داشتن یک قیمه خوشمزه بعد ازپخت خورشت چند قطره گلاب به آن اضافه کنید واز روی حرارت بردارید.
>> برای اینکه شیربرنج خوشمزه تر شود برنج را درون شیر خیس کنید.
>> برای اینکه ماکارونی یا لازانیا به هم نچسبد وخوش رنگ شود به آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.
>> برای اینکه بدانید تخم مرغ خوب آبپزشده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید یعنی بخوبی پخته است.
>> برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت قبل از سرو درون آن رب انار بریزید.
>> برای خوشمزه تر شدن کتلت درون مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.
>> برای اینکه پنیر پیتزا خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید .
>> برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم را همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید .
>> برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود .
>> اگر میخواهید پیتزا یا بعضی ازغذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید .
>> برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.
>> برای ترد شدن گوشت، روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید .
>> برای از بین بردن بوی سوختگی برنج، یک تکه نان روی برنج درون قابلمه بگذارید و یا یک پیاز را پوست بکنید و در برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی را به خود بگیرد.
>> برای نگهداری گوجه فرنگی آن ها را حلقه ای برش بزنید سپس روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید وچند ساعت در فریزر قرار دهید سپس داخل ظرف های یک بار مصرف منتقل و در فریزر نگهداری کنید.
>> برای از بین بردن بوی رنگ در یک اتاق تازه رنگ شده، یک ظرف پر از شیر داغ وسط اتاق قرار دهید ویا در یک ظرف آب، پیازی که به چهار تکه تقسیم شده بیندازید و برای مدتی درب اتاق را ببندید.
>> پوست انار را خشک کرده و آسیاب کنید و یک قاشق مرباخوری پودرآن را چند دقیقه دم کنید و به صورت یک دمنوش خوشمزه میل کنید. حتی می توانید این پودر را با یک تا دو قاشق آب مخلوط کنید و به عنوان اسکراپ بدن استفاده کنید.