این نوع نان یکی از نان های معروف و خوشمزه ی هند است که روش تهیه آسانی هم دارد و به راحتی می توانید در خانه درست کنید و در کنار انواع غذا و سوپ میل کنید.
مواد لازم:
– روغن: یک پیمانه
– شکر: سه قاشق غذاخوری
– آب ولرم: یک پیمانه
– مایه خمیر: یک قاشق غذاخوری
– آرد: سه پیمانه
– پنیر چدار رنده شده: یک و نیم پیمانه
– نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای پخت این نان لذیذ ابتدا مایه خمیر را با آرد و شکر و نمک مخلوط میکنیم و روغن و آب را اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را نیم ساعت استراحت می دهیم تا خوب پف کرده و حجمش دو برابر شود.
بعد از این مدت گلولههای کوچک از خمیر را با پنیر چدار رنده شده پُر میکنیم و داخل سینی فر که آرد پاشی کردیم با فاصله میچینیم و درون فر که از قبل با حرارت متوسط گرم شده تا زمان طلایی شدن می پزیم.
به همین راحتی نان هندی شما آماده شد. نوش جان