شیرینی

موچی با مغز توت فرنگی

موچی یک شیرینی جذاب و متفاوت ژاپنی است که به آسانی می توانید درست کنید و در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم :
– نمک: نصف قاشق چایخوری
– شکر سفید: سه قاشق غذاخوری
– آرد برنج سفید: یک لیوان
– آب: دو سوم لیوان
– توت فرنگی: دویست گرم
– پودر نشاسته: نصف لیوان

طرز تهیه:
برای شروع آرد برنج را الک کرده و با شکر و نمک را مخلوط کنید و دو سوم لیوان آب به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و یک دقیقه در ماکروویو قرار دهید،بعد از طی این مدت مواد را خارج کرده دوباره هم بزنید و باز هم یک دقیقه دیگر در ماکروویو قرار دهید.این کار را سه یا چهار بار انجام دهید تا موچی خوشمزه و منسجمی داشته باشید.
در پایان خمیر موچی را با نشاسته ذرت حسابی ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند.خمیر را به تکه های مساوی تقسیم کنید و هر کدام را در کف دست باز کرده و یک توت فرنگی متوسط وسط خمیر گذاشته و خمیر را بپیچید. بعد از اینکه خمیر تمام شد شیرینی ها را تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.

 

 

نکته:
بنا به سلیقه از برش میوه های مختلف می توانید برای داخل این شیرینی استفاده کنید به عنوان مثال کیوی، تمشک، گیلاس و … یا در صورت تمایل حتی شکلات و هر چیزی که دوست داشتید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *