آشپزی

مشتِ بادمجان

مشتِ بادمجان یک غذای بسیار خوشمزه و سنتی ایران است که اصالتاً مربوط به استان فارس بوده وهم با پلو وهم با نان سرو می‌شود. این غذا با طعمی فوق العاده و بسیارعالی طرفداران بسیاری دارد و خیلی راحت و سریع آماده می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

>> گوجه فرنگی: ۳ عدد

>> بادمجان: ۳ عدد متوسط

>> زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری

>> پیاز: ۲ عدد متوسط

>> آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

>> پودر پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

>> رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

>> نمک: به مقدارلازم

 

طرز تهیه :

برای شروع بامجان های شسته شده را پوست گرفته و به طول برش می دهیم و نمک پاشی می کنیم تا تلخی آن ها گرفته شود. دراین فاصله یکی از پیازها را ریز رنده می کنیم و آبش را می گیریم و با گوشت، زردچوبه، آردسوخاری، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا مخلوط و خوب ورز می دهیم. سپس گوشت را به اندازه گردو شکل می دهیم و در ماهیتابه حاوی مقداری روغن سرخ می کنیم. پیاز باقی مانده را هم خلالی کرده و جدا سرخ می کنیم تا طلایی شود.بعد از سرخ شدن پیاز، گوشت‌های قلقلی را اضافه کرده ودر ادامه گوجه فرنگی ها را نصف می کنیم و در ماهیتابه حاوی پیاز می چینیم تا بپزند.

حالا دو طرف بادمجان ها را در یک ماهیتابه دیگر حاوی روغن داغ سرخ می کنیم. بعداز سرخ شدن در کنار گوجه فرنگی ها قرار میدهیم. سپس رب گوجه فرنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و در ماهیتابه می‌ریزیم تا یک ربع به همراه بقیه بجوشد وغذا جا بیفتد.

در پایان با نان یا پلو سرو و با سبزی خوردن و پیاز نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *