هنری اجتماعی

فلج صورت وکاهش شنوایی جاستین بیبر

 

تنها چند روز پس از اینکه جاستین بیبر مجبور به لغو اجراهای خود در تور جهانی اش شد،اعلام کرد دچارفلج موقت صورت شده است که ناشی ازسندرم«رمزی هانت»است.او ازطرفدارانش خواسته است که برایش دعا کنند.این ستاره ۲۸ساله موسیقی پاپ دراینستاگرام خودویدیویی رابه اشتراک گذاشت ودر آن تشخیص بیماری زونا که می‌تواند منجر به فلج صورت شود را توضیح داد.

 

کاهش شنوایی و فلج صورت مرتبط با سندرم رمزی هانت موقتی است، اما می تواند دائمی شود. جاستین بیبر در این ویدیو از فلج صورت خود حرف می زند و به طرفدارانش می گوید: «همانطور که احتمالا صورتم را می بینید، من دچار این سندرم که به آن سندرم رمزی هانت می گویند شده ام. این سندروم از ویروسی است که به اعصاب گوش و صورتم حمله می کند و باعث فلج شدن صورتم می شود.» جاستین بعداً در استوری اینستاگرام خود نوشت: «غذا خوردن به تدریج سخت‌تر می‌شود که بسیار خسته‌کننده است، لطفا برای من دعا کنید»
این هنرمند اعلام کرده بود که چند اجرای بعدی تور جهانی خود را به‌دلیل بیماری غیر مرتبط با کرونا به تعویق می‌اندازد. او که ۵۳۹.۲ میلیون دنبال کننده دارد نوشت: « من هر کاری برای بهتر شدن انجام داده ام، اما بیماری من بدتر می شود. قلبم می‌شکند که باید این چند برنامه بعدی را به دستور پزشکان، به تعویق بیندازم. به همه مردمم من شما را خیلی دوست دارم و استراحت خواهم کرد و بهتر خواهم شد.»
او گفت: « برای کسانی که لغو برنامه های بعدی من ناامیدشان کرد، واضح است که من از نظر فیزیکی قادر به انجام آن نیستم. همانطور که می بینید مسئله بسیار جدی است. کاش اینطور نبود، اما بدیهی است که بدنم به من می گوید که باید سرعتم را کم کنم و امیدوارم شما بچه ها متوجه شوید. از این زمان برای استراحت و آرامش و بازگشت به حالت ۱۰۰ درصدی استفاده خواهم کرد تا بتوانم کاری را که برای آن به دنیا آمده ام انجام دهم.»
جاستین در پایان گفت که تمام تلاش خود را می کند تا به این موضوع رسیدگی کند. اما صادقانه گفت که نمی داند چقدر طول می کشد تا بهبود یابد. او گفت: «من شما را دوست دارم. از شما ممنونم که صبور بودید و من بهتر خواهم شد. من تمرینات صورتم را انجام می دهم تا به حالت عادی برگردد. نمی دانیم چقدر زمان خواهد برد، اما خوب می شود.»

* سندرم رمزی هانت چیست؟
سندرم رمزی هانت عارضه بیماری زونا است که توسط همان ویروس آبله مرغان (VZV) ایجاد می شود و می تواند منجر به فلج صورت شود. این ویروس پس از سال ها نهفته ماندن دوباره فعال می شود و باعث التهاب و تحریک اعصاب صورت می شود. VZV بی ضرر است مگر اینکه دوباره فعال شود و اگر این اتفاق بیفتد علائم جدیدی از خود نشان می دهد. زمانی که سیستم ایمنی ضعیف شده و کمتر قادر به مبارزه با عفونت باشد، ویروس می تواند دوباره فعال شود. استرس، اغلب، محرک بروز این اثرات است. نشانه های آن: افتادگی عضلات صورت، اشکال در پلک زدن، تغییر طعم در دهان، از دست دادن حالت چهره و مشکل در خوردن، آشامیدن و صحبت کردن است.<روزیاتو>

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *