آشپزی

فرنی پرتقال

 

فرنی پرتقالی یک دسرلذیذ و خوشمزه است که به صورت گرم و یا سرد پس از وعده های غذایی قابل خوردن است و به علت داشتن کره و تخم مرغ می تواند یک غذای مقوی برای کودکان بالای یک سال هم باشد.

 

موادلازم :
– زرده تخم مرغ چهار قاشق غذاخوری
– آرد برنج دو قاشق غذاخوری
– وانیل یک سوم قاشق چایخوری
– کره یک قاشق غذاخوری
– آب پرتقال طبیعی (یا پاکتی ) نصف لیوان
– شکر یک لیوان

طرز تهیه:
برای شروع روی حرارت شیر و آرد برنج و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس زرده تخم مرغ و کمی وانیل را با چنگال خوب هم بزنید و داخل مواد بریزید و روی حرارت کم قرار داده و مدام هم بزنید حالا کره را به مواد اضافه کنید .
در این مرحله از روی حرارت بردارید و کم کم آب پرتقال را به مواد اضافه کنید و هم بزنید وقتی که غلیظ شد فرنی شما آماده است.
برای تزیین از کمی شکلات مایع و تکه های پرتقال روی فرنی و داخل فرنی می توانید استفاده کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *