یک غذای خوشمزه چینی با برنج باقی مونده از روز قبل میتونه ایده ای فوق العاده باشه برای تنوع دادن به برنامه غذایی.در این غذا از برنج پخته شده و سرد به همراه گوشت و سبزیجات استفاده میشه.
مواد لازم:
– نخودفرنگی پخته شده: نصف پیمانه
– پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
– گوشت یا مرغ پخته شده و خرد شده: یک پیمانه
– کره: سه قاشق غذاخوری
– برنج پخته شده: دو پیمانه
– روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
– هویج نگینی خرد شده: نصف پیمانه
– سویاسس: سه قاشق غذاخوری
– نمک و ادویه: به میزان لازم
– تخم مرغ: دو عدد بزرگ
طرز تهیه:
روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. هویج و نخود فرنگی را تفت میدهیم.
با کمک کفگیر، هویج و نخودفرنگی را به یک سمت ظرف میبریم. در سمت دیگر ظرف، تخم مرغها را میشکنیم و اجازه میدهیم تا نیمرو شوند.
حالا پیازچه و گوشت یا مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه میکنیم. مواد را کاملا با یکدیگر مخلوط میکنیم.
پس از این مرحله، حرارت را بیشتر میکنیم و برنج پخته و سرد شده را به موادی که داخل ظرف و روی حرارت است، اضافه کرده و تفت میدهیم. پس از آن، کره را اضافه میکنیم.
در پایان، سویاسس را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کرده و حدود دو دقیقه روی حرارت تفت میدهیم.
غذای ما آماده است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و سرو میکنیم.