آشپزی

شامی لوبیا چشم بلبلی

شامی لوبیا چشم بلبلی از غذاهای سنتی شمال کشورمان است که بسیار لذیذ و خوشمزه با عطر و بوی عالی است که طرز تهیه آسانی هم داشته و می توانید به عنوان میان وعده و حتی غذای اصلی میل کنید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

>> آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> لوبیا چشم بلبلی: ۱ پیمانه (قبلاً بخیسانید)

>> جفعری: ۴ قاشق غذاخوری خرد شده

>> سیب زمینی: ۱ عدد

>> پیاز: ۱ عدد

>> زرد چوبه: به مقدارلازم

>> نمک و فلفل: به مقدارلازم

 

طرز تهیه:

ابتدا آب لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیسانده اید خالی کنید و در یک ماهیتابه با مقداری آب تازه بپزید. بعد از این که خوب پخت و آبش را کشید در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و کاملاً له کنید تا یکدست و لطیف شود.

در این مرحله سیب زمینی و پیاز را در ظرف مناسب رنده کرده و چشم بلبلی له شده را اضافه کنید سپس به همراه زردچوبه، نمک، فلفل، جعفری، آرد نخودچی وتخم مرغ خوب مخلوط کنید.

بعد از آماده شدن مایه شامی، مقدار مناسبی از آن را در کف دست شکل دهید و با انگشت وسط آن را سوراخ بزنید و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

شامی های سرخ شده را درظرف مورد نظربچینید و به همراه پلو یا نان سرو وبا چاشنی های موردعلاقه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *