سوپ ماهی سالمون یک غذای لذیذ و ویژه است که عطر وطعم دلچسب و متفاوتی دارد و برعکس سوپ های دیگر به عنوان یک وعده غذایی کامل با نان کروتن سرو می شود. این سوپ یکی از سوپ های پرطرفدار ایتالیا، چین، ترکیه، و بسیاری از کشورهای دیگر می باشد.
مواد لازم:
>> کره: ۲ قاشق سوپخوری
>> روغن کانولا: ۱ قاشق سوپخوری
>> پیاز خرد شده: ۱ عدد
>> هویج خرد شده: ۲ عدد
>> کرفس خرد شده: ۲ ساقه
>> سیر ریز شده: ۲ حبه
>> آویشن: ۱ قاشق سوپخوری
>> برگ بو: ۲ عدد
>> سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
>> پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
>> نمک و فلفل: هرکدام نصف قاشق چای خوری
>> عصاره مرغ: ۵ فنجان
>> سس ورستر شایر(سس ورچستر شایر): ۱ قاشق چای خوری
>> لیمو ترش تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
>> خامه پرچرب: یک چهارم فنجان
>> ماهی سالمون: ۴۵۰ گرم
>> پیازچه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا دریک قابلمه ی مناسب پیاز، هویج و کرفس را با کره و روغن به مدت ۷ دقیقه تفت دهید. بعد برگ بو، سس گوجه فرنگی، سیر، آویشن، پودرپاپریکا، نمک و فلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید و۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرشان بلند شود. حالا سس ورسترشایر وعصاره مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا جوش بیاد. بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید واجازه دهید به مدت۲۰ دقیقه بپزد تا سبزیجات سوپ نرم شوند. بعد از این که سبزیجات پخته شد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برگ بوها را خارج کنید.
سپس با یک مخلوط کن دستی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا مواد داخل آن کاملاً نرم شود. آب لیمو و خامه پرچرب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. درپایان سوپ را درون یک کاسه مناسب بریزید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید. نوش جان