آشپزی

سوپ ماهی سالمون

سوپ ماهی سالمون یک غذای لذیذ و ویژه است که عطر وطعم دلچسب و متفاوتی دارد و برعکس سوپ های دیگر به عنوان یک وعده غذایی کامل با نان کروتن سرو می شود. این سوپ یکی از سوپ‌ های پرطرفدار ایتالیا، چین، ترکیه، و بسیاری از کشورهای دیگر می باشد.

 

 

مواد لازم:

>> کره: ۲ قاشق سوپخوری

>> روغن کانولا: ۱ قاشق سوپخوری

>> پیاز خرد شده: ۱ عدد

>> هویج خرد شده: ۲ عدد

>> کرفس خرد شده: ۲ ساقه

>> سیر ریز شده: ۲ حبه

>> آویشن: ۱ قاشق سوپخوری

>> برگ بو: ۲ عدد

>> سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

>> پودر پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری

>> نمک و فلفل: هرکدام نصف قاشق چای خوری

>> عصاره مرغ: ۵ فنجان

>> سس ورستر شایر(سس ورچستر شایر): ۱ قاشق چای خوری

>> لیمو ترش تازه: ۱ قاشق سوپ خوری

>> خامه پرچرب: یک چهارم فنجان

>> ماهی سالمون: ۴۵۰ گرم

>> پیازچه: ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا دریک قابلمه ی مناسب پیاز، هویج و کرفس را با کره و روغن به مدت ۷ دقیقه تفت دهید. بعد برگ بو، سس گوجه فرنگی، سیر، آویشن، پودرپاپریکا، نمک و فلفل را اضافه وخوب مخلوط کنید و۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرشان بلند شود. حالا سس ورسترشایر وعصاره مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا جوش بیاد. بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و درب ظرف را بگذارید واجازه دهید به مدت۲۰ دقیقه بپزد تا سبزیجات سوپ نرم شوند. بعد از این که سبزیجات پخته شد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برگ بوها را خارج  کنید.

سپس با یک مخلوط کن دستی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا مواد داخل آن کاملاً نرم شود. آب لیمو و خامه پرچرب را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. درپایان سوپ را درون یک کاسه مناسب بریزید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *