سُس قارچ یک سُس پر کاربرد و خوشمزه است که در کنار اغلب غذاهای سرخ شده گوشتی مثل استیک گوشت یا مرغ و حتی پاستا و سیب زمینی سرخ شده استفاده می شود.
مواد لازم:
– آرد: دو قاشق غذاخوری
– آبلیمو: نصف فنجان
– کره: پنجاه گرم
– قارچ : سیصد گرم اسلایس شده
– شیر: یک و نیم پیمانه
– پنیر پیتزای رندهشده: چهار قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا قارچ های ورقه ای خرد شده را در یک ماهیتابه به همراه آبلیمو و نمک و کمی روغن مایع تفت می دهیم. سپس در یک قابلمه کوچک کره را آب کرده و آرد را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کاملا یکدست شود سپس شیر را اضافه می کنیم و بخوبی هم می زنیم تا آرد در شیر باز شود در این مرحله باید مرتب هم بزنیدتا سُس غلیظ شود. در پایان پنیر پیتزا، قارچ سرخشده و نمک و فلفل را اضافه کرده بعد از مخلوط شدن شعله را خاموش می کنیم.
سُس قارچ خوشمزه شما آماده شد. نوش جان