شیرینی

زبایون

زبایون یک دسر پُرطرفدار و محبوب بسیار خوشمزه با بافتی خامه‌ای و غلیظ است که اصالتاً مربوط به کشور ایتالیا بوده و طرز تهیه ساده و آسانی دارد و به راحتی می توانید آن را آماده کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

 

مواد لازم:

>> شکر: ۱۶۰ گرم

>> زرده تخم مرغ: ۸ عدد

 

طرز تهیه:

برای تهیه این دسر خوشمزه ابتدا زرده تخم مرغ ها را جدا کنید و در کاسه ای بریزید سپس شکر را اضافه کرده و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا پُف کند و رنگ آن به سفیدی بزند. حالا مخلوط را با حرارت غیر مستقیم به صورت بن ماری به مدت ۱۰ دقیقه با قاشق مدام هم بزنید تا این دسر کلاسیک آماده شود.

در پایان دسر را در لیوان های بلند ریخته و در یخچال قرار دهید تا خنک بماند. هنگام سرو مقداری خامه روی آن بریزید و با توت فرنگی تزئین کنید.

نوش جان

 

>> نکته:

در حرارت غیر مستقیم یا بن ماری؛ در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و حرارت را کم کنید سپس ظرف حاوی مواد دسر را درون قابلمه قرار دهید و مدام هم بزنید، دقت کنید آب جوش درون ظرف حاوی مواد دسر نریزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *