آشپزی

رول استیک پنیری

این غذای فوق العاده خوشمزه و شیک را میتونید برای مهمانی های شام در کنار غذای اصلی سرو کنید تا از عطر و طعم آن همه لذت ببرند. همچنین با خلاقیت خودتان میتوانید از سبزی ها و ادویه های متنوعی برای داخل رول استفاده کنید.

 

مواد لازم :
– پنیر ورقه‌ای (گودا یا چدار) : به مقدار لازم
– پودر انجیر : یک پنجم قاشق چایخوری
– برگ شاهی : یک دوم پیمانه
– فلفل سیاه : یک سوم قاشق چایخوری
– روغن زیتون : یک هشتم پیمانه
– پیاز رنده شده : یک چهارم قاشق چایخوری
– فلفل دلمه‌ای رنگی خلالی خرد شده : یک هشتم پیمانه
– راسته گوساله ورقه شده : به تعداد لازم
– نمک : یک پنجم قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ابتدا راسته گوساله را به صورت ورقه ورقه برش بزنید سپس بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک‌کوب کمی بکوبید. روی گوشت نمک و پودر انجیر بمالید و کاملا فشار دهید تا جذب گوشت شود. بعدگوشت را به مدت یک روز در یخچال قرار دهید تا مزه دار و نرم شود.
بعد از این مدت پیاز رنده شده، روغن زیتون و فلفل سیاه را به گوشت بزنید و دوباره چند ساعت در یخچال قرار دهید. ورقه‌های گوشت را با بیفتک‌کوب روی تخته گوشت کمی بکوبید سپس یک ورقه پنیر و چند برگ شاهی و فلفل دلمه‌ای رنگی که به صورت خلالی خرد شده را روی گوشت قرار داده و گوشت را رول کرده و با خلال دندان ثابت کنید. بعد از آن تابه را کمی چرب و همه جهات رول‌ها را سرخ کنید. بعد از اینکه رول ها کاملا سرخ شدند با سُس مارینارا ویا سُس باربیکیو سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *