آشپزی

رولت تخم مرغ

رولت تخم مرغ یکی از غذاهای پر طرفدار کشور کره ی جنوبی است و خیلی هم سریع آماده می شود و گزینه ی خیلی خوبی برای صبحانه،میان وعده و یا شام سبک است.

 

مواد لازم برای دو نفر :
* هویج : یک عدد متوسط (خرد شده)
* پیازچه : یک ساقه (خرد شده)
* نمک : مقداری
* تخم مرغ : سه عدد

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای ریخته و به وسیله ی چنگال یا همزن، هم میزنیم. سپس هویج و پیازچه ی خرد شده و نمک را به تخم مرغ اضافه می کنیم و همه ی مواد را باهم مخلوط می کنیم. بعد کف ماهی تابه را روی حرارت خیلی ملایم ، کمی چرب می کنیم تا مواد به کف ماهی تابه نچسبد.
مواد را در ماهی تابه ریخته و روی سطح ماهی تابه پخش می کنیم تا کاملا سطح ماهی تابه را بگیرند. سپس فرصت می دهیم تا تخم مرغ بپزد.
بعد از پخته شدن تخم مرغ، شروع به رول کردن تخم مرغ می کنیم. با هر لایه ای که رول می کنیم لایه ها را کمی روی هم فشار می دهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند.

بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم یک دقیقه ی دیگر اجازه می دهیم تا همه ی مواد به طور کامل پخته شوند.
در آخر تخم مرغ رول شده را روی سطح تخته کار می گذاریم و یک دقیقه اجازه می دهیم تا کمی سرد شود.
سپس رولت تخم مرغ را به قسمت های مساوی برش می دهیم و سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *