این خورشت سنتی ایرانی یکی از انواع خورش های خوشمزه است که در شهرهای مختلف با شکل های متفاوت و با گوشت قرمز ، گوشت مرغ و یا بوقلمون طبخ می شود.
مواد لازم:
– لوبیا سبز: نیم کیلو
– گوجه فرنگی خرد شده: نیم کیلو
– گوشت گوساله خرد شده: چهارصدگرم
– پیاز متوسط خرد شده: دو عدد بزرگ
– عصاره گوشت گوساله : یک عدد
– رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
– ادویه به میزان دلخواه
طرز تهیه:
اول از همه پیازهای خرد شده را به همراه ادویه و گوشت کمی تفت دهید. در یک ماهیتابه گوجه فرنگی رنده شده، رب گوجه و لوبیا سبز را تفت دهید و با مقداری آب روی حرارت متوسط به جوش آورید. حالا تمام مواد را با هم ترکیب کرده و عصاره گوشت گوساله را اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. خورشت آماده است.همراه برنج و یا نان سرو و نوش جان کنید.