یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ مکزیکی بوریتو مرغه و محبوبیت زیادی هم در مکزیک و هم دیگر کشورها داره بوریتو مرغ با نان تاکو خورده میشه ولی در این مطلب این غذای خوشمزه را به صورت خوراک و با برنج آموزش دادیم.
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:
– سس تری یاکی یا باربیکیو: سه قاشق غذاخوری
– روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
– پودر سیر و پودر پیاز: هر کدام نصف قاشق چایخوری
– نمک و فلفل سیاه: هر کدام نصف قاشق چایخوری
قبل از هر چیز سینه مرغ را تکه تکه کنید و با سس تری یاکی یا باربیکیو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل یک پلاستیک زیپ دار بریزید و سه ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی مزه دار شود.
مواد لازم برای تهیه سس سالسا:
– گشنیز خرد شده: دو قاشق غداخوری
– پیازچه: دو عدد
– فلفل سبز تند: به میزان لازم
– گوجه فرنگی: پنج عدد
– نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
– سیر: سه حبه
طرز تهیه سس سالسا:
گوجه فرنگی ها را بعد از شستن چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید. بعد از این مدت از آب جوش خارج کرده و پوست آنها را بگیرید و حسابی له کنید. گوجه فرنگی، سیر، پیازچه، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید.
مواد لازم برای سه نفر:
– سینه ی مرغ: چهارصد گرم
– آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
– روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
– کاهوی خرد شده: چهار لیوان
– پنیر چدار رنده شده: یک فنجان
– ماست یونانی: دو فنجان
– ذرت: درصورت تمایل
– برنج یا کینوا پخته شده: دو پیمانه
– سس سالسا: دو فنجان
– گشنیز خرد شده: سه قاشق غذاخوری
– آواکادو: یک عدد (در صورت تمایل)
– لوبیای قرمز پخته شده: چهار فنجان
طرزتهیه:
ابتدا برنج و لوبیا را بپزید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله مرغ های مزه دار شده را در ماهیتابه سرخ کنید. میتوانید گریل یا کبابی هم بکنید.
حالا کاهو را خرد کنید و کف ظرف سرو بچینید . آواکادو را هم با کمی آب لیمو خرد کنید. سپس مرغ های پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید و با لوبیا ، پنیر، آووکادو ، ماست ، و جعفری خرده شده و سس سالسا در ظرف سرو روی کاهوها بچینید و نوش جان کنید.