یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه که منبعی غنی از مواد مغذی هم هست انجیر خشک است که منافع بسیاری برای سلامتی دارد. در اینجا برخی از خواص انجیر خشک را می خوانید:
>> گفته میشود مصرف منظم انجیر خیسانده شده به دفع سنگ کلیه کمک میکند.
>> انجیر خشک به عنوان یک مادهی غذایی غنی از آنتیاکسیدانها و دیگر مواد مغذی، باعث تقویت سلامت موها میشود. زینک و آهن، به عنوان دو ماده معدنی اصلی موجود در انجیر نیز باعث بهبود رشد موها و جلوگیری از ریزش مو میشوند.
>> انجیر خشک حاوی اسید کلروژنیک، پتاسیم و امگا۳ و ۶ اسید چرب است که به تنظیم قند خون کمک میکنند.
>> مصرف منظم انجیرخشک خیسانده شده به کاهش ذرات چربی یا تری گلیسیریدها در خون کمک میکند و منجر به بهبود عملکرد قلب میشود.
>> انجیر مملو از پتاسیم و کلسیم است و اجازه نمی دهد که کلسیم از طریق ادرار از بدن خارج شود. در مجموع انجیر به دلیل این ویژگیها در تقویت و استحکام استخوانها موثر است.
>> انجیر سرشار از ویتامین B۶ و اسیدهای چرب امگا ۳ است که باعث کاهش عوارض تهوع صبحگاهی در خانمهای باردار میشود.
>> استفاده منظم ازانجیر خیسانده شده خطر سرطانهای سینه و روده بزرگ را کاهش میدهد.
>> میزان بالای ویتامین C در انجیر به بهبود رنگ صورت و سلامت پوست کمک میکند. انجیر خشک همچنین در درمان زخم، سوختگی پوست و آکنه موثر است.
>> انجیر سرشار از فیبر است و خوردن آن پس از خیساندن، شما را برای مدتی طولانی سیر نگه میدارد و به کاهش وزنتان کمک میکند.
>> انجیر هم سرشار از فیبر هضم شدنی و هم غیر هضم شدنی است که باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشود و از یبوست جلوگیری میکند.