آشپزی

تُرش تره

خورش تُرش تره یکی ازاصیل ‌ترین و پُرطرفدارترین غذاهای سنتی و محلی استان های گیلان و مازندارن است که خیلی لذیذ و خوشمزه باعطر و بویی فوق العاده است که با ترکیبی ازسبزیجات معطر طبخ می شود.

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

>> برنج: ۲ قاشق غذاخوری

>> آب نارنج یا آب غوره: نصف پیمانه

>> تخم مرغ: ۴ عدد

>> زردچوبه: به مقدار لازم

>> نمک و فلفل: به مقدار لازم

>> سبزی های معطر: یک و نیم کیلو(جعفری، اسفناج، تره، گشنیز، برگ سیر، شوید و نعنا)

>> آب: ۱ لیوان

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشورید و درقابلمه مناسب بریزید، بعد سبزی ها را بعد ازشستن، ریز خرد کنید و به قابلمه حاوی برنج اضافه کنید. حالا به میزان لازم آب بریزید و روی حرارت متوسط قراردهید و اجازه دهید تا سبزی ها وبرنج بخوبی بپزند و برنج کاملاً له و با سبزی مخلوط شود.

در این مرحله زردچوبه، نمک، فلفل، آب نارنج یا آب غوره را اضافه کنید وهم بزنید سپس تخم مرغ  ها را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید وبه خورش اضافه کنید و مجدداً هم بزنید، بعد از چند جوش وقتی تخم مرغ خودش را گرفت، خورش تُرش تره لذیذ آماده است.

خورش تُرش تره را می توانید به تنهایی با نان یا کته و یا همراه با ماهی شور یا ماهی دودی با سیر وزیتون میل کنید.

 

>> نکته: می توانید از سبزی‌های محلی شمالی همچون چوچاق، خالیواش و تره کوهی تفت داده شده هم در این خورش استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *