آشپزی

ترشی خیار

ترشی خیار یک اشتهاآور دوست داشتنی با عطر و طعم متفاوت و خاص است که خیلی راحت و سریع آماده می شود و بسیارمحبوب و پرطرفدار است. این ترشی را درست کنید و ازخواص فوق العاده آن از جمله داشتن ویتامین های A، C، B و رفع چین و چروک صورت و مشکلات پوستی بهره مند شوید.

این ترشی برای دستکاه گوارش هم مفید بوده و می توانید برای هضم بهترغذا با انواع غذاها میل کنید.

 

مواد لازم:

>> سرکه سفید: یک و نیم پیمانه

>> هویج: ۳۰۰ گرم

>> خیار: ۵۰۰ گرم

>> گلپر: نصف قاشق چایخوری

>> سیر: ۵ حبه

>> پودر فلفل سیاه: به میزان لازم

>> پودر فلفل قرمز: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

>> سبزیجات معطرخشک: پودر تخم گشنیز، ریحان، نعنا، شوید؛ هر کدام یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه ترشی خیار ابتدا خیارها و هویج ها را خوب شسته و کاملا خشک می کنیم بعد پوست هویج را می گیریم. خیار وهویج و سیر را ریز رنده می کنیم.

سپس بقیه مواد را به خیار، هویج و سیر رنده شده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. در پایان سرکه سفید را روی مواد می ریزیم و بخوبی هم می زنیم.

ترشی خیار شما به همین راحتی آماده شد آن را در ظرف شیشه ای که از قبل شسته و خشک کردیم می ریزیم و درپوش آن را کاملاً محکم می کنیم.

بعد از چند روز نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *