یک شیرینی خوشمزه و ترد بین المللی که تنوع زیادی دارد و می توان از مواد مختلفی در داخل آن استفاده کرد از جمله شکلات، میوه، کرم، مربا، ژله و … تارت شکلاتی را می توانید به عنوان دسر یا میان وعده نوش جان کنید.
مواد لازم برای شش نفر:
– تخم مرغ: دو عدد
– شکر: صدگرم
– وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
– خامه: سیصد و پنجاه میلی لیتر
– پودر ژلاتین: یک قاشق سوپخوری
– شیر: یک پیمانه
– شکلات خرد شده: دویست و پنجاه گرم
– آب سرد :یک چهارم میلی لیتر
مواد لازم برای خمیر شکلاتی:
– پودرکاکائو: دو قاشق سوپخوری
-کره ذوب شده: صد گرم
– بیسکویت پودر شده: دو پیمانه
طرز تهیه:
برای شروع بیسکویت پودر شده را با کره آب شده و پودر کاکائو درون دستگاه غذاسازخوب مخلوط کنید. حالا یک قالب پای را کاملا با سلفون بپوشانید به طوری که دیواره ی قالب هم پوشانده شود سپس مخلوط بیسکویت را داخل قالب پای بریزید و فشار دهید تا همه جای قالب به صورت یکدست با مواد پوشانده شود.حالا قالب را در یخچال قرار دهید.
در این فاصله برای درست کردن مواد میانی پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بی وقفه هم می زنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
حالا تخم مرغ و شکر را با همزن دستی بخوبی همزده و سپس خامه را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و شیر و وانیل را هم افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
در ادامه شکلات خرد شده را به همراه بقیه مواد به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط قرار می دهیم و در حالی که مرتب هم می زنیم اجازه می دهیم شکلات درون مواد ذوب شده و کاملا با هم مخلوط شوند . بعد از این مدت حرارت را خاموش کرده و ژلاتین آب شده را هم اضافه می کنیم وکنار می گذاریم تا مواد خنک شود.
در این فاصله قالب پُر شده با مخلوط بیسکویت را از یخچال خارج کرده و از مواد شکلاتی درون آن می ریزیم و چهار الی پنج ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب سفت و منسجم شود.
در پایان با خامه شکلاتی یا خامه صبحانه و یا تکه های میوه تزئین و سرو می کنیم. نوش جان