املت یکی ازغذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که طرفداران بی شماری دارد. این غذا یکی از گزینه های بی رقیب برای صبحانه است. در اینجا روش طبخ یک املت لذیذ و خوشمزه به سبک قهوه خانه را به شما آموزش می دهیم تا بپزید و لذتش را ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر:
>> گوجه فرنگی: ۴عدد
>> رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
>> تخم مرغ: ۲ عدد
>> روغن: به مقدار لازم
>> کره: ۵۰ گرم
>> نمک و فلفل: به مقدار لازم
>> زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یک تابه از جنس روی کمی روغن بریزید بعد از داغ شدن روغن، گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به همراه زرد چوبه درون تابه بریزید تا خوب بپزد. حالا کره و رب گوجه را اضافه کنید واجازه دهید تا خوب تفت بخورد و خامی آن از بین برود.
در این مرحله تخم مرغ ها را اضافه کنید و بعد از اینکه سفیده تخم مرغ کمی خودش را گرفت نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا خوب یکدست شود. اگر روغن املت کم باشد، املت شما عطرو طعم و کیفیت نخواهد داشت و به تابه خواهد چسبید.
املت اصل و خوشمزه شما آماده شد با پیاز و نان بربری نوش جان کنید.