آشپزی

آش رشته

در اینجا طبخ یک آش رشته به سبک مردم کشور شیلی را به شما آموزش میدیم. البته تفاوت چندانی با آش رشته خودمون نداره. آش رشته یکی از محبوب ترین آش های خوشمزه و مجلسی ایرانه و تقریبا کمتر کسی را می تونید پیدا کنید که این آش را دوست نداشته باشد.

مواد لازم :
* یک حبه سیر ریز خرد شده
* یک کاسه رشته یا اسپاگتی
* دو پیمانه لوبیای پخته شده(مخلوط لوبیای قرمز و سفید)
* یک عدد پیاز ریز خردشده
* یک بسته برگ چغندر
* هویج ، کرفس و فلفل قرمز ریز خرد شده (در صورت تمایل)
* دویست و پنجاه گرم گوشت چرخ کرده ادویه دار به صورت قلقلی

طرز تهیه :
پیاز را در کمی روغن تفت میدهیم هویج و کرفس و فلفل را درصورت استفاده در پیاز تفت می دهیم تا تمام سبزیجات نرم شود.
گوشت قلقلی ها را اضافه و سرخ می کنیم.
لوبیاهای پخته را همراه با آب کافی که روی همه مواد را بگیرد اضافه می کنیم.
وقتی به جوش آمد رشته یا اسپاگتی را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا رشته ها نرم شود.
برگ چغندر را خرد می کنیم و به آش اضافه می کنیم.
نمک و فلفل آش را تنظیم می کنیم و اگر آب آن هم کم بود مقداری اضافه می کنیم.
کمی که سبزی نرم شد سرو می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *